Hjem >  Arbeidsmiljøundersøkelse - fra kr 9.500,-+mva
HKI, Business IQ eller HR Monitor
Arbeidsmiljøundersøkelse - fra kr 9.500,-+mva

En isolert måling med analyse leverer vi for kr 9.500+mva. Denne prisen forutsetter et klart organisasjonskart som enkelt kan importeres eller legges inn i vårt Måleverksted samt kvalitetssikrede epostadresser. Vårt Måleverksted lager automatisk standard analyser og rapporter.

Ved regelmessige målinger 1-4 ganger pr år anbefaler vi at vårt Måleverksted anskaffes. Verkstedet er meget robust og effektivt og brukes av bl.a. organisasjoner som hele politietaten med særorganer (12.000 respondenter), mange større kommuner som Horten og Alta og private virksomheter som Bertel O. Steen og Norconsult (typisk 1000 - 2000 respondenter).

Spørsmål basispakke

Prisen dekker inntil 24 spørsmål og 4 indekser, m a o HKI-målinger, Business IQ-målinger og HR-Monitor. For skreddersydde målinger vil prisen være høyere. Ønskes kommentarfelt, ruting og andre bakgrunnsvariabler enn avdeling og leder, vil også prisen bli høyere. Dessuten forutsetter slike løsninger anskaffelse av QuestBacklisens og et eget analyseverksted.

Tilleggstjenester basispakke

Vanlige tilleggstjenester som ofte blir bestilt ved gjennomføring av målinger er:

  • Lederworkshop for presentasjon av resultatene
  • Veileder til ledere som skal presentere resultatene for sine medarbeidere
  • Benchmarkanlayse

Bestilles tilleggstjenestene vil budsjettet for en måling ligge på ca kr 30.000+mva.

Måleverkstedet for regelmessige målinger

Planlegges det å gjennomføre regelmessige målinger flere ganger pr år (2-4 ganger) anbefaler vi anskaffelse av vårt Måleverksted. Vårt Måleverksted fungerer  fra og med 1. juni 2008 både med og uten QuestBacklisens. Generelt anbefaler vi en QuestBacklisens for større organisasjoner (årlige kostnader lisens avtales direkte med QuestBack. QuestBack har et stort anvendelsesområde som går ut over Måleverkstedet). Vi leverer denne type løsninger fra kr 27.500+mva som engangsoppsett og en årlig lisens inklusive support fra kr 15.000+mva.  Med tilleggstjenester i form av lederworkshop og veileder for tolkning av undersøkelsene, må det påregnes ca kr 60.000+mva i oppstartkostnader og en årlig kostnad deretter på ca kr 20.000+mva.

Løsningen vi anbefaler og endelig pris, vil være avhengig av

  • størrelsen og kompleksiteten i virksomheten,
  • om undersøkelsen skal gjennomføres på flere språk (Måleverkstedet er også engelskspråklig),
  • om en scorecardløsning skal være en del av leveransen og
  • om rapportene skal sendes via epost eller publiseres på en egen webside for hver leder.

Gjennom å knytte excelmodeller til Måleverkstedet,  har vi også en meget stor fleksibilitet i rapportutformingen. Vi leverer bl.a. slike løsninger til store organisasjoner/selskaper som hele Politietaten, EDB Business Partner, Reitan, Bertel O. Steen m.fl. Budsjettet for denne type opplegg gjennom et helt år i større organisasjoner ligger på  ca kr 200.000+mva og oppover avhengig av hvilke tjenster som bestilles i tillegg.

 Ta kontakt med Egil Sandvik på telefon 91100020 eller epost: egil@hkg.no