Hjem / Nyhetsarkiv / Nyheter 2008 /  Over en halv million lesere siste 6 år
HKGs web har hatt mer enn 144.000 besøk siste 12 måneder
Over en halv million lesere siste 6 år
HKG etablerte webben sin for 6 år siden. Besøket var meget beskjedent i begynnelsen. 5-10 besøk. Det har nå stabilisert seg på ca 400 pr dag, m a o ca 12000 pr måned og 144.000 pr år. Vi tar det som uttrykk for at det HKG driver med er interessant utover kretsen av kunder til enhver tid. Webstatistikken vår finner du på denne siden.

En av de første artiklene på webben hadde tittelen "Bli med på den kloke revolusjonen". Mange har siden blitt med.

HKG har levert sine konsepter til mer enn 130 virksomheter i denne perioden. Mange har i tillegg tatt konseptene i bruk på egen hånd, bl.a ved å lese om de på denne webben eller å lese om de i bøker utgitt av HKG.  Vi kan således gå ut fra at det er flere hundre brukere av HKI-målinger i Norge i dag.

Konseptene er bedre operasjonalisert enn for 6 år siden. Gjennomføringen er også automatisert i vesentlig grad. Mens vi i den tidlige fasen hadde mer enn nok å gjøre med en måling hver 14. dag, har vi i november i år hatt uker der vi har håndtert mer enn 50 målinger i uken med færre medarbeidere.

Prisen for en måling er også vesentlig redusert og ligger på under 10% av det vi tok for en måling for 6 år siden. Det har m a o vist seg "klokt" å være med på "den kloke revolusjonen".