Hjem / Nyhetsarkiv / Nyheter 2009 /  Riksrevisjonen presenterte beste praksis HKI-tiltakssystem på BI 2. desember 2009
"Lærerikt og nyttig" gjennomgående kommentar fra de vel 30 deltakerne
Riksrevisjonen presenterte beste praksis HKI-tiltakssystem på BI 2. desember 2009

Årets brukerforum ble sett på som svært nyttig og vellykket av deltakerne. På bilde ser vi seniorrådgiver Frode Linna, Riksrevisjonen, i sitt åpningsforedrag. Riksrevisjonens oppfølgingssystem for HKI-en ble møtt med stor interesse og vil trolig snart utvikle seg til beste praksis innen området.

NIKU viste hvordan Business IQ fungerte på en god og troverdig måte i en forskningsinstitusjon og Skatteetaten gikk gjennom hvordan de implementerte Norges største HKI-prosjekt på en vellykket måte. Mye nyttig erfaring ble formidlet og delt mellom deltakerne. Forumet ble i år arrangert for 8. gang. Forumet synliggjør at HKGs brukerdrevet utvikling av HKI-en, Business IQ og Måleverkstedet er vellykket og tiltrekker stadig flere seriøse brukere.

Program:

Riksrevisjonen - grundig og disiplinert tiltaksprosess 

Seniorrådgiver Frode Linna

Riksrevisjonen har i tilknytning til sin første HKI-måling utarbeidet en omfattende tiltaksprosess. Prosess, verktøy og erfaringer ble gjennomgått i detalj.

Norsk Institutt for kulturminneforskning - HKI-en i en forskningsinstitusjon

Viseadm. Eli Ulriksen

Det er få forskningsinstitusjoner som har gitt HKI-en en sjanse. NIKU har fått det til.

Skattedirektoratet - et av de største HKI-prosjektene i Norge med over 500 deltagende ledere

Seniorrådgiver Lene Torjussen

Skattedirektoratet lanserte våren 2009 ett av de største HKI-prosjektene i Norge. Det gikk bra og allerede i oktober ble måling nr 2 gjennomført.